In Event Marketing, Featured, HSMAI, News items

HSMAI Region Europe would like to invite you to join us for an educational and fun afternoon and evening in StockholmÊThursday June 8th from 4 PM to 7 PM

Venue:ÊScandic Continental

 

Programme for Stockholm:

WHEN WHAT WHO

16:00 Welcome byÊHSMAI Region Europe

16:15 Trend report
Gšran AdlŽn Šr en av SverigesÊfrŠmstaÊframtidsanalytiker och mest eftertraktadeÊfšrelŠsare. Han talar om ledarskap, kommunikation, varumŠrken och trender och inspirerar allt frŒn smŒÊledningsgrupper till tusentals Œhšrare.
Att se in i framtiden Šr inte lŠtt. Vissa hŠvdar till och med att det Šr omšjligt. Men det finns nŒgra personer bland oss som kan gšra mycket kvalificerade bedšmningar av hur framtidens trender och tendenser kommer att se ut. Gšran AdlŽn Šr en av dessa personer. Han har gjort framtiden till sin specialitet och hjŠlper dagens verksamheter att vara beredda pŒÊmorgondagens utmaningar och mšjligheter.
Gšran AdlŽn Šr civilekonom, creative director och reklammakare som har arbetat med flera internationella varumŠrken. I šver 13 Œr var han lŠrare i marknadsfšring och marknadsanalys pŒ IHM Business School, men Šr sedan 16 Œr tillbaka en av Sveriges mest efterfrŒgade fšrelŠsare, utbildare och rŒdgivare med šver 3 000 genomfšrda fšrelŠsningar i bagaget.
2014 blev Gšran AdlŽn ҁrets fšrelŠsareÓ och fick det prestigefulla Narrenpriset av Svenska Eventakademin. Han har flera gŒnger blivit nominerad till ҁrets talareÓ och fŒtt hedersomnŠmnande vid ÒStora TalarprisetÓ tre Œr i rad. NŠr Gšran AdlŽn inte fšrelŠser jobbar han med skrŠddarsydda utbildningar fšr fšretag eller som konsult fšr bŒde stora och smŒ verksamheter med strategiska framtidsfrŒgor. Han Šr Šven fšrfattare till fyra bšcker, bland annat storsŠljaren ÒFramtiden Šr inte vad den brukade varaÓ.
Gšran AdlŽn is one of Sweden’s most attractive lecturers. He will share from his new trend report, presented in Stockholm the day before, about the absolute most important trends in the world at the moment. The presentation will be in Swedish.

Ê17:45 Mobile Dynamics: optimising your website for mobile booking and marketing
Digitalisation has brought choice to consumers. Hoteliers have had to develop multi-channel distribution strategies. The biggest players have developed omni-channel strategies to ensure their customers enjoy a seamless and consistent experience whether they book online through mobile, tablet, desktop or offline in a store or over the phone. This interactive presentation will explore more about how digital technology has changed the way hotel brands connect with guests through a 24/7 relationship both in and out of stay, and from finding a hotel, to checking in, during the stay and after departure.
Rich Tuckwell, VP of Sales and Marketing, Avvio

18:05 Snacks and networking

There might be some changes to the programme.

HSMAI Region Europe RoadshowÊ

HSMAI Europe, in partnership with Nor1, OTA Insight, Hotelchamp, Travel TripperÊ, Avvio and other partners will visit many of the European cities focusing on Digital Marketing, Distribution and Revenue Management. TheÊpartners mayÊvary from city to city.

We will be visiting the following cities:

CITY WEEKDAY DATE

Paris Wednesday 10 May

Frankfurt Ð Pre-IMEX Monday 15 May

Barcelona Wednesday 31 May

Madrid Thursday 1 June

Helsinki Tuesday 6 June

Copenhagen Wednesday 7 June

Stockholm Thursday 8 June

London Tuesday 13 June

Dublin (breakfast meeting) Wednesday 14 June

Oslo Tuesday 20 June

Amsterdam Autumn

Brussels Autumn

Berlin Autumn

It is FREE to attend for people working directly in the hotel and travel industry.

A big thank you to our partner in Stockholm:

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

||||||