rotterdam-gastvrij-2019

Dagpas Gastvrij Rotterdam voor aanwezigen HSMAI bijeenkomst 24 September.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Lees meer...

HSMAI Region Europe is erg dankbaar voor het partnership met Gastvrij Rotterdam. Ook dit jaar krijgen leden van HSMAI Region Europe de mogelijkheid de vloer van (dit keer de 6e editie van) Gastvrij te bezoeken. Wie zich aanmeldt voor de bijeenkomst van HSMAI op 24 september, krijgt er automatisch een bezoekerspas bij. De bijeenkomst van HSMAI is inmiddels ook opgesteld voor niet-leden die HSMAI beter willen leren kennen. Klik HIER voor meer informatie en om aan te melden!
gastvrij-rotterdam-2

Gastvrij Rotterdam vindt plaats
van 23 t/m 25 September 2019
Op 24 September vindt de HSMAI meeting plaats, om 15.00 in Restaurant Floyd in Ahoy (ontvangst vanaf 14.30). Na de bijeenkomst zullen de leden van HSMAI de vloer van Gastvrij opgaan.
hsmai-logo-2011
facebook twitter instagram 
Met dank aan onze geweldige partners:
gastvrij-rotterdam-2
logoheuvelman2017_png