In HSMAI, News items, Uncategorized

Onsdag 17. juni kl 09:00 – 12:00

Registrering fra kl 08:30

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

HSMAI har rådført seg med medlemmer og innkjøpere av events og reiseliv. Alle sier JA, vi må møtes fysisk igjen! Så derfor;

Denne norske samlingen skjer samme dag som HSMAI arrangerer den aller første HSMAI globale dag digitalt. Det europeiske programmet som vi bli streamet, starter kl 13.00 slik at fra kl 13:00 og utover kan du delta også der – også dette kan ses på storskjerm på Sentralen.

HSMAI har siden etableringen i USA i 1927 vært en katalysator for reise, hotell og event næringen. På grunn av covid-19 er bransjen blandt de mest utsatte i den norske økonomien og titusentalls arbeidsplasser kan forsvinne for lang tid fremover. Som organisasjon er det vår tydelige oppgave å bidra til fortsatt optimisme, innovasjon og pågangsmot. Frykten er bransjens verste fienden, noe som vi er nøtt til å definere og konfrontere nå som samfunnet sakte åpner opp igjen. Men vil det bli som før? Vi setter også fokus på andre konsekvenser av at «landet er stengt».

HSMAI vil invitere deg til en berikende konferanse der vi ønsker å belyse ulike aspekter av nå-situasjonen og tanker om fremtiden gjennom at lytte på representanter fra media, rikspolitikken, næringslivet og helsevesenet. Hvordan kan vi sikre oss likhet innen bransjen for å håndtere smittevern? Vi kommer til å avslutte med en paneldebatt der du har muligheten til å engasjere deg.

På grunn av situasjonen vil det være begrenset med plasser og derfor må du melde deg på snarest for å sikre deg plass. Vi er sikker på at du ikke vil gå glipp av denne muligheten. Vi er selvsagt nøye med å følge pålagte smittevernregler.

Kostnad: Det koster kun 25 dollar og det gir deg tilgang til:

  • Toolkit: I samarbeid med Amadeus
  • 21 timer med innhold fra Australia, Asia, Dubai, Europa og USA
  • Deltagelse på HSMAI Dagen 17. juni på Sentralen

FORBERED DEG, DELTA OG LÆR

TRINN 1:

Abonner GRATIS PÅ HSMAI Toolkit slik at du kan begynne å forberede deg.

Abonner nå for å få verktøysettet 2. juni. Verktøysettet vil være fullt av ressurser, verktøy og ideer for å bygge nye ferdigheter gjennom utdanning.

Amadeus er en av våre samarbeidspartnere på dette og i fellesskap har vi utviklet følgende:

  1. Sales Playbook for Recovery
  2. Marketing Playbook for Recovery
  3. Revenue Optimization Playbook for Recovery

TRINN 2: BETALING

Meld deg på 21 timer med faglig innhold den 17. juni

Velg og planlegg ditt eget skjema for dagen. Som HSMAI medlem i Norge får du også delta på Sentralen i Oslo UTEN ekstra kostnad. Du betaler kun 25 dollar! Etter du har meldt deg på ROC@Home registrerer du deg i skjemaet under på denne siden for deltagelse på Sentralen.

 

Påmelding: Registrer din plass på HSMAI Dagen i skjemaet under, ingen ekstra kostnad utenom de 25 dollarene! Før du registrerer deg i dette skjemaet må du først melde deg på her.

  • FornavnEtternavnTittelEmail 
    Trykk på + tegnet til høyre for å legge til en deltager til

ROC@Home Globale Partnere

 

RateGain logo

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search