In Europe, HSMAI, News, News items

(For our Scandinavian members)

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere

Vi håper alt står bra til. Det er tøffe tider for oss alle. HSMAI er her for å hjelpe til der vi kan bidra til å spre glede og entusiasme for bransjen samt kundene til vår flotte bransje.

I januar 2021 arrangeres HSMAI Norway Awards og HSMAI Møte- og Eventbørsen.

Både bransjen og kundene vil ha stor glede av at vi samarbeider mer i bransjen og derfor vil vi samarbeide tett med Innovasjon Norge og kunde organisasjonen NBTA. Samtidig fortsetter vårt gode samarbeid med eventbyrået 6. Sans og som i tillegg til prosjektledelse vil sørge for at godt smittevern ivaretas.

Torsdag 7. januar: HSMAI Møte- og Eventbørsen

Torsdag 7. januar 2021
HSMAI Møte- og Eventbørsen
Digitalt

Dette er Årets store happening for bransjen som denne gangen skal gjennomføres digitalt.

Dette nye systemet vil koste oss ca kr 100 000,- for kun dette arrangementet, men det er en nødvendig investering for å få dette gjennomført. Systemet vi skal bruke heter Converve og de er spesialister på online møtebookinger. Innovasjon Norge brukte dette systemet under NTW og var svært fornøyd med systemet og de har rådet HSMAI til å benytte den samme leverandøren.

Dette blir en dag hvor du har møter med potensielle kunder rett fra PC´en din. Møter vil også bli forhåndsbooket som tidligere, men vil foregå digitalt. Det kan feks være videomøter mellom deltakerne. Kundene og andre vil få tilgang til å delta på mange digitale seminarer både på norsk og engelsk.

Sammen med HSMAI vil også Innovasjon Norge og NBTA inviterer potensielle innkjøpere av konferanser og events til å delta. Tidligere har primært kundene fra Oslo og omegn deltatt som kjøpere på Møte og Eventbørsen, men dette arrangementet nå digitaliseres vil kunne ha med deltakere fra hele Norge. Det er spennende! Vær rask med å sikre deg plass!

Pris for utstillere:

  • HSMAI medlemmer: kr 7500,- eks mva

Er du interessert i å delta som utstiller sender du en mail til oss på bgb@hsmai.no

Påmelding er bindende og kan ikke refunderes. Unntak kan gjøres ved avbestilling 3 uker før arrangementet, da refunderes 75% av innbetalt beløp

Tirsdag 26. januar: HSMAI Norway Awards

Tirsdag 26. januar
HSMAI Norway Awards
Kl 18.30 – 22.00
Grand Hotel, Oslo

Vi Kickstarter 2021 med å feire bransjen og kundene.

HSMAI vil hedre kundene til bransjen vår gjennom en egen kundepris slik vi hadde for en god del år siden. Bransjen skal også hedres som tidligere, men nå med mer fokus på den nødvendige omstillingen. Hvem greier å ivareta kundene best i denne tøffe omstillingen vi alle står i?

HSMAI prisfest vil inkludere 3 retters middag, prisutdeling og underholdning på Grand Hotel tirsdag kveld 26. januar. Med dagens smittevern restriksjoner gjelder “førstemann til mølla” prinsippet! HSMAI medlemmer og kundene vil bli prioritert først.

Meld deg på prisfesten her

Her kan du se årets arrangement på Scandic Fornebu 9. januar 2020:

Trykk her for å laste ned informasjonen i PDF

Top photo: From HSMAI Europe Awards in London in January 2020 

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search