Foran fra venstre: Kimmo Vanne, Chairman of the board LIWLIG, Sofi Franzen, CSO LIWLIG, Rasmus Jakobsen, Strategic Advisor LIWLIG. Bak fra venstre: Tron Mathisen, Grunder 6.Sans, Timo Aalto, CEO, LIWLIG, Per Morten Bergh, Grunder 6.Sans, Lars Øberg, partner 6.Sans.

6.Sans gruppen kjøpt opp av LIWLIG group

Blir desidert størst i Norden!
Liwlig group er en nyetablert nordisk eventgigant som i dag består av både Finlands og Sveriges to største og ledende eventselskaper, henholdsvis Tapaus OY og EventyrNineYards AB. LIWLIG har inngått en avtale om kjøp av alle aksjene i 6.sans gruppen AS. Liwlig group vil med dette oppkjøpet bestå av over 220 medarbeidere i Finland, Sverige og Norge, og vil i 2022 nå en omsetning på over 650 mill NOK.
Største eier i LIWLIG er Private Equity selskapet MB Funds OY.

De tre eierne av 6.Sans gruppen vil fortsette å være operative i 6.Sans gruppen og innenfor LIWLIG konsernet. I tillegg er det avtalt at eierne vil investere en del av kjøpesummen i LIWLIG konsernet. 

“Etter i 20 år å ha bygget opp 6.Sans til å bli et av Norges ledende miljøer innenfor Brand Experience, er vi i dag utrolig glade og stolte over å starte på en ny reise med våre fantastiske ansatte og kunder sammen med LIWLIG group uttaler Tron Mathisen og Per Morten Bergh, som er grunderne av 6.Sans.

”For å kunne vokse videre, er vi avhengig av å få tak i flere talenter. Det er i dag en krevende rekrutteringssituasjon i Norge, og vi blir vi gjennom dette oppkjøpet, mer fleksble med tanke på å kunne dekke våre kunders behov” uttaler Per Morten Bergh

Fakta 6.Sans gruppen AS:
Består av selskapene 6.Sans event AS, 6.Sans Travel AS, 6.Sans Film AS og Interactive Games AS.
Gruppens omsetning i 2022 er på ca. 80 mill NOK med en EBITDA på 10 mill NOK
6.Sans event vant som første norske eventbyrå 2 gull på VM for event, BEA awards i 2018 samt et nytt gull i 2019. 6.Sans har vunnet en rekke priser innenfor HSMAI, Sponsor og eventprisen samt andre nasjonale og internasjonale priser, senest SEP (Sponsor og eventprisen 2022) for beste i B2B event.
6.Sans gruppens viktigste kunder er blant annet: Gjensidige, Handelsbanken, Telia, Carlsberg Ringnes, Innovasjon Norge, og Kongsberg gruppen.

“I was impressed by the entrepreneur’s passion and the quality and long history of 6.Sans. This really makes us strong to serve our Nordic clients and exciting possibilities to our over 200 employees. We wanted to find to best player in Brand Experince in Norway and I believe we have done that with 6.Sans.  I am privileged to welcome 6.Sans to Liwlig Group!” uttaler CEO I LIWLIG group – Timo alto

LIWLIG Group har 230 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland og USA med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Tammerfors og New York.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search