FUTURE YOU

Den 6. september 2023 gikk for første gang arrangementet FUTURE YOU av stabelen i Colosseum Kino i Oslo. Arrangement var designet for dem som ønsker å utforske karriere-mulighetene innen hotell- og reiselivs-bransjen. Her fikk deltakerne en unik mulighet til å lære om de varierte og spennende mulighetene som blant annet finnes innen markedsføring, branding/ merkevare-bygging, salg, revenue management, hotelledelse med mer i denne bransjen.

Arrangementet ble åpnet av Anne-Margrethe Tveit, Director of Operations Quality Norway i Strawberry og leder av HSMAI’s norske Advisory Board, og kveldens konferansier var Ulf Stigen, Høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania. Kvelden ble fylt med masse spennende foredrag, mingling og standbesøk, paneldebatt og servering av forfriskninger og streetfood levert av Coca-Cola og Eik Servering.

Etter arrangementet FUTURE YOU har vi fått masse positive tilbakemeldinger fra både deltakere, foredragsholdere og utstillere. Vi planlegger allerede neste FUTURE YOU-event, som skal arrangeres våren 2024, slik at vi kan inspirere enda flere unge talenter til å velge en karriere i hotell-, event- og reiselivsbransjen!

Basert på den positive mottagelsen, og ikke mist begeistringfra kolleger i andre europeiske land til dette initiativet, ser HSMAI Europe også på mulighet for å arrangere FUTURE YOU i flere andre europeiske markeder. 

Her kan du se 2. utgave av det digitale magasinet om Future You.

Her er noen inspirerende videoer som ble vist under arrangementet samt en oppsummeringsvideo fra dagen:

 


Ingunn Hofseth

President & CEO

HSMAI Region Europe
Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search