In Uncategorized

Anne-Margrethe Tveit er utnevnt som leder av HSMAI Europe Advisory Board Norway

Anne-Margrethe Tveit er utnevnt som leder av HSMAI Europe Advisory Board Norway. Anne-Margrethe er direktør for Quality Hotel River Station og har vært direktør på Quality Spa & Resort Holmsbu, Quality Airport Hotel Gardermoen, Quality Hotel Leangkollen og Hurtigruten sine tre hotell på Svalbard.

“Etter flere år på ulike typer hoteller og destinasjoner, er jeg beæret over å få muligheten til å jobbe nærmere det fantastiske arbeidet HSMAI sørger for i denne bransjen. De siste årene med pandemien har vært vanskelige for alle, og det er nå viktigere enn noen gang å utveksle erfaringer og tanker om fremtiden . Vi må jobbe tett i denne bransjen, og jeg ser frem til å kunne bidra med mine ferdigheter inn i denne rådgivende gruppen. Det er så mange muligheter i fremtiden, og jeg gleder meg til å ha gode diskusjoner på HSMAI møtene” sier Anne-Margrethe Tveit.

Hun overtar etter Morten Torp. Morten vil fortsette med oss som en av HSMAI rådgivere om bærekraft for HSMAI i Europa.

Advisory Board er en viktig del av en strategisk innsats for å støtte medlemmene og hotell- og reiselivsbransjen i Norge, og vi ønsker at flere medlemmer skal bli med i gruppen. HSMAI arrangerer det første frokostmøtet etter sommeren i Oslo tirsdag 30. august. Sett av datoen allerede nå slik at du kan bli med oss. Vi kommer tilbake med emnet og hvor dette vil finne sted snart.

Kriterier for medlemmer av HSMAI Europe Advisory Board Norway er:

  • Må bo og arbeide i Norge.
  • Søkere må ha bakgrunn fra toppledelsen, markedsføring eller akademikere, innen hotell og reiselivsbransjen.
  • Må ha en sterk interesse av å jobbe med å styrke reiselivsnæringen i Norge – også utenfor egen organisasjon.
  • Bedriften vedkommende jobber i må være medlem i HSMAI.

Vi er veldig glad for at Anne-Margrethe har tatt på seg denne viktige oppgaven. Anne-Margrethe har hatt ulike direktørstillinger innen blant annet Nordic Choice Hotels, og ble kåret til Årets Hotelier på HSMAI Awards i 2020. Med sin sterke reiselivs bakgrunn og kunnskap om næringen vil Anne-Margrethe være en stor støtte som vil bidra til videre utvikling av HSMAI i Norge. Jeg vil benytte anledningen til å takke Morten Torp for hans engasjement, og dette vil fortsette med hans lidenskap for bærekraft som han vil bistå HSMAI med i fremtiden. Bærekraft er et av de viktigste satsingsområdene for HSMAI, og utgjør en integrert del av vår visjon:

HSMAI Europe aims to be a key influencer, pioneer and the go-to industry resource for professional development, commercial strategies and sustainability in the hospitality, travel and tourism industry.” sier Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Region Europe.

Er du interessert selv, eller kjenner du noen som ønsker å jobbe med andre interessante bransjekolleger gjennom HSMAI? Vennligst send inn dine nominasjoner her så snart som mulig, og vi vil ta kontakt med deg.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search