In Uncategorized

Nordic Choice Hotels bytter navn til Strawberry

Nordic Choice Hotels har de siste 25 årene etablert seg som en av de største aktørene i reiselivsbransjen i Norden. I løpet av de neste ti årene skal selskapet doble antall hoteller, og utvide fordelene og tjenestene som inngår i lojalitetsprogrammet. Ambisjonen er å skape et økosystem av egne merkevarer og eksterne partnere som tilbyr opplevelser i Norden.

– Sammen med fantastiske ansatte har vi bygget et av Nordens største hotellkonserner, med hotellopplevelser som spenner fra lavpris- til luksussegmentet. Målet er å være den mest spennende reiselivsaktøren i hele Norden, og da må vi videreutvikle selskapet gjennom å bredde produktene og tjenestene våre som inngår i lojalitetsklubben og hotellkonsernet. For å markere skiftet skal selskapet bytte navn til Strawberry og vi gleder oss til å starte reisen, sier Petter A Stordalen, eier av Strawberry og grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels ble etablert gjennom 1990-tallet, og selskapet har siden vokst i raskt tempo. I perioden 1997 til 2000 vokste selskapet med ett nytt hotell hver fjortende dag og 50 nye ansatte hver tiende dag. I dag er Nordic Choice Hotels det største hotellkonsernet i Norge og Sverige. Totalt i Norden har selskapet 214 hoteller i fem land, inkludert Baltikum, 3000 leiligheter gjennom Strawberry Living og nærmere 15 000 ansatte.

– Vekst ligger i selskapets DNA, og for at vi skal fortsette den fantastiske veksten vi har hatt de siste 25 årene, kreves det endring. Det holder ikke lenger å bare tilpasse seg. Vi skal være i førerstetet. Vi skal være best i klassen på hotellopplevelser. Og vi skal utfordre rollen vår som reiselivsaktør med mål om å bli mer relevante, for flere, oftere. Derfor markerer Strawberry en ny og spennende æra for oss, sier Petter A Stordalen.

Navnebytte ble annonserte av Stordalen selv under talen hans på VK (Vinterkonferansen) på Friends Arena i Stockholm. Arrangementet som samler 2500 ansatte og samarbeidspartnere, er en årlig tradisjon som vanligvis gjennomføres i midten av januar, men som på grunn av pandemien ble flyttet til juni i år. Der ble det kjent at selskapet formelt vil bytte navn i løpet av 2023, og at hotellkonsernet skal videreføre sin multibrandingstartegi som betyr at konsernet skal fortsette å tilby ulike hotellkjeder tilpasset ulike målgrupper.

Toppfoto: Erik Kraft

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search