In Uncategorized

Årets beste i reisebransjen kåret

Elisabeth Emanuelsen er kåret til Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv, Veronica Vammen Langøen er kåret til Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv og André Schreiner er kåret til Årets Hotelier.

Prisutdelingen fant sted tirsdag kveld på HSMAIs prisfest, på Radisson Blu Plaza Hotel. Rundt 300 medarbeidere i hotell-, reiselivs- og eventbransjen var samlet for å hylle dyktige kollegaer, i den flotte Sonja Henie-salen.

“Å motivere, inspirere og takke mange av de dyktige talentene og andre ledere som kan vise til eksepsjonelle resultater i denne bransjen er svært viktig og det gjør gjennom HSMAI Awards”, sier Ingunn Hofseth, President & CEO for HSMAI i Europa.

Årets Unge Talent 2022

Elisabeth Emanuelsen (29), hotelldirektør på Scandic Holberg i Oslo, er kåret til Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv 2022.
De andre nominerte var Michelle Lin, Inhouse Sales Supervisor, The Thief, Nordic Hotels & Resorts. Simon Skjærvik, Cluster Executive Chef, Radisson Blu Royal Garden Hotel og Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Om Årets Unge Talent 2022, sier juryen:

«Årets Talent beskrives som en dedikert bransjeutøver som ikke er redd for nye utfordringer. Til tross for ung alder har Årets Talent et øye for detaljer man oftest ser fra en mer erfaren leder, og som kan ha positiv innvirkning på både arbeidsmiljø, atmosfære og bunnlinje. Årets Talent har allerede vært direktør på to hoteller og ble utvalgt til å delta på hotellselskapets talentprogram. Hun beskrives som en ambisiøs, trygg og omsorgsfull leder, som kan sitt fag. Sammen med sitt team leverer hun på alle parametre.»

Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv 2022 er Elisabeth Emanuelsen, Hotelldirektør, Scandic Holberg

Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv

Veronica Vammen Langøen (34), hotellsjef på Thon Hotel Orion Bergen er kåret til
Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv 2022.

De andre nominerte var: Karoline Sperstad, Head Chef, Scandic Nidelven. Silje Stene, Rooms Division Manager, Radisson Blu Royal Hotel Bergen. Erlend Karlseng, CEO, Eik Servering og Nils-Ewe Matsson, Food & Beverage Manager, The Thief

Om Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv sier juryen:

«Årets Unge Leder omtales som et stort ledertalent, med kommersielle bakgrunn og utdannelse innen markedsføring, samt erfaring fra inn og utland.
Kunnskapsrik, fokusert og reflektert, og som til tross for ung alder, høster stor respekt fra sine kollegaer. En styrke er blant annet en inkluderende og engasjerende lederstil.
Årets Unge Leder arbeider meget godt i team og er god på å dyrke frem talenter, er genuint opptatt av sine medarbeidere og god på omstilling og endring, med høy gjennomføringsgrad. Årets Unge Leder har gjort en formidabel innsats i sin nåværende jobb og spås en stor fremtid i hotellbransjen og i Thon Hotels. Snart overtar hun som hotelldirektør ved Thon Hotel Orion.»

Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv 2022 er Veronica Vammen Langøen, Hotellsjef, Thon Hotel Orion Bergen

Årets Hotelier

André Schreiner General Manager på Clarion Hotel The Hub, er kåret til Årets Hotelier 2022.
De andre nominerte var: Ken-Rudi Tønder Johansen, Hotellsjef, Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Svolvær. Theressa Hansen, General Manager, Scandic Oslo Airport. Cecilie Klein, Regional Director of Sales Norway & Iceland, Radisson Hotel Group.

I sin uttalelse sier juryen:

«Årets Hotelier er en kjent hotellprofil som har gått gradene, og som i tillegg til egen bedrift, er sterkt engasjert i bransjens rammebetingelser og fremtid, samt ikke minst lokalmiljøet. Årets Hotelier omtales som et forbilde og en raus leder, som selv får energi ved å spille sine medarbeidere gode. Årets Hotelier regnes som en del av grunnfjellet i hotellselskapet, der han har hatt en rekke toppjobber. I dag leder han et av landets største hoteller, med rundt 400 nære og svært engasjerte medarbeidere. I 2022 har gjestene strømmet til, noe som har skapt fantastiske resultater for eierne. Årets Hotelier beskrives som en person som lever, puster og leder gjennom å være et godt forbilde for alle i Nordic Choice Hotels».

Årets Hotelier 2022 er André Schreiner

Flotte priser

Prisen til Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv og Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv er deltagelse på HSMAI Region Europe Commercial Summer Camp 2023, inkludert reise og opphold.

Prisen til Årets Hoteliér er et studieopphold på Cornell’s General Managers Program (GMP), ved prestisjefylte Cornell School of Hotel Administration i New York.

Prisutdelingen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 (HRR), og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

Juryen har bestått av Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels (leder), Josefine Janson, Director Human Resources Norway, Radisson Hotels. Lise Raanaas Haavind, produktsjef Pals, Morten Malting, F&B Director Scandic Hotels, Eivind Tangvik, Senior Vice President Operation Development, Nordic Choice Hotels og Hans Kristiansen, redaktør Reiseliv1.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search