In Uncategorized

Hold av onsdag 6. september 2023
Dette er viktig!

Hospitality Sales and Marketing Association International (HSMAI), en organisasjon som fokuserer på salg, markedsføring, inntektsoptimalisering og ledelse innenfor reiselivs- og hotellbransjen. Vi er en del av en global organisasjon som har eksistert i USA siden 1927. Vi har alle de ledende hotellkjedene og mange av de andre hotellene samt andre ledende aktører innen reiseliv som medlemmer, og er en av de mest aktive organisasjonene innen reiseliv og hotellbransjen i Norge. Se gjerne www.hsmai.eu for mer informasjon.

Vårt formål er å være toneangivende og nytenkende, og bransjens foretrukne referansepunkt for profesjonell utvikling, kommersielle strategier og bærekraftig utvikling i hotell og reiselivsbransjen.

Denne ettermiddagen og kvelden vil HSMAI arrangere et større arrangement med mål om å informere elever, lærere og skolerådgivere i videregående skole om hvilke spennende karrieremuligheter det finnes innenfor hotell- og reiselivsbransjen. Studenter og andre fra skoler og høyskoler inviteres også. Reiselivsnæringen er en vekstnæring som vil trenge mange nye og dyktige medarbeidere i årene som kommer. Fokuset for arrangementet vil derfor være å vise frem alle de varierte mulighetene som finnes innenfor markedsføring, branding/merkevarebygging, salg, revenue management, digitalisering, distribusjon, hotelledelse med mer i denne bransjen. Altså alle fagområdene HSMAI jobber med nasjonalt, europeisk og globalt. Arrangementet vil være en miks av korte og inspirerende foredrag fra sentrale unge ledere og andre innen reiseliv og hotell som arbeider med de ulike fokusområdene nevnt over, og enkle stands for personlig dialog mellom representanter fra bransjen, høyskoler i både inn- og utland og elevene.

Vi vil også samarbeide med Innovasjon Norge og evt andre organisasjoner i bransjen som vil hjelpe til med å spre det gode budskapet. Ta gjerne kontakt med oss. Sammen er vi sterkere!

Tilbakemeldinger vi har fått fra bransjen er bl.a følgende:

  • Yes, supert at dere gjør dette. Dette er viktig og bør prioriteres.
  • Dette skal ikke være en jobbmesse, men at vi fellesskap tenker større og langsiktig og vi forteller om muligheten som finnes.
  • Vi er enig om at vi skal være på et nøytralt sted og ikke på et hotell. Vi holder lokaler nå fra onsdag 6. september fra tidlig ettermiddag og frem til kl 20 på kvelden.

Vi har engasjert en prosjektleder i denne forbindelse.

Det er muligheter for små utstillerplasser og også sponsormuligheter. Dersom du og dere dere er interessert i dette, ta kontakt med oss på postbox@hsmai.eu snarest mulig.

Mandag kveld 19. juni Radisson Red Oslo Økern

En helt annen ting – har du meldt deg og/eller noen fra teamet ditt på arrangementet vårt mandag kveld 19 juni?

Det blir et spennende arrangement med fokus på temaet “Exploring Total Revenue Management”. Bli med oss for en lærerik aften med nettverksbygging, noe godt i glasset og lett mat på takterrassen på Radisson Red Oslo Økern.

Med vennlig hilsen,

Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Europe

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search