In Uncategorized

HSMAI’S MØTE- OG EVENTBØRSEN

TIRSDAG 12. MARS 2024
THON HOTEL STORO I OSLO

HSMAI Møte- og Eventbørsen er et arrangement hvor HSMAI samler flere av sine medlemmer som hoteller, hotellkjeder og leverandører av kurs og konferanse til å møte innkjøpere av disse tjenestene fra næringslivet. Dette har HSMAI arrangert i Oslo siden 1994, og er et populært arrangement for både utstillere og innkjøpere. Møte og Eventbørsen arrangeres i år tirsdag 12. mars. På kvelden samme dag arrangerer vi HSMAI Awards Norway hvor vi deler ut priser til næringen.

UTSTILLERPLASS

PAKKEN FOR 1 BEDRIFT/MAKS 2 PERSONER INKLUDERER:

  • Bord med fire stoler til 2 personer for utstiller og 2 personer for kunder
  • Tilgang til møtebooking/forhåndsbookede møter
  • Pausemat
  • Lunsj
  • Faglig program
  • I denne prisen er det inkludert deltagelse for 2 personer på kveldens prisfest med 3-retters middag og vinpakke. Her vil også kundene inviteres med gratis, og HSMAI dekker kostnadene.

Pris medlem: kr 19.900,- eks. mva
Pris Ikke-medlem: kr 24.900,- eks. mva

Det anbefales en rask påmelding for å sikre seg plass! Early bird prisen varer frem til og med tirsdag 23. januar. Deretter vil prisene gå opp med kr 2500,- eks mva per utstiller. Påmelding er bindende.

PS! VIKTIG INFORMASJON
For at kundene skal melde seg på tidligere er det viktig at alle utstillerne er påmeldt og ligger i systemet tidlig. Derfor har vi igjen innført en early-bird pris for utstillerne, slik at de har et incitament til å melde seg på før. På denne måten unngår vi unødvendig stress med sen møtebooking for utstillerne.

KONTAKT OSS

For spørsmål og påmelding, ta kontakt med oss på e-post: postbox@hsmai.eu

OM HSMAI I NORGE

HSMAI i Norge – Hospitality Sales and Marketing Association International, er en organisasjon som fokuserer på salg, markedsføring og ledelse innenfor reiselivs- og hotellbransjen. Vi arbeider pan European ut fra vår hovedbase i London som en del av en global organisasjon som har eksistert i USA siden 1927. I Norge har vi alle de ledende hotellkjedene og mange av de andre større aktørene reiseliv som medlemmer, og er en av de mest aktive organisasjonene innen reiseliv og hotellbransjen i Norge.

Vårt formål er å være toneangivende og nytenkende, og bransjens foretrukne referansepunkt for profesjonell utvikling, kommersielle strategier og bærekraftig utvikling i hotell og reiselivsbransjen.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search