In Uncategorized

Mange av bransjens unge talenter samlet på HSMAI Europe Commercial Summer Camp i Portugal

I dag postet Reiseliv1 en sak om HSMAI Europe’s Commercial Summer Camp i Portugal og deltagelsen til noen av vinnerne fra HSMAI Awards Norway 2022. Les saken deres her eller les artikkelen under.

Elisabeth Emanuelsen, GM på Scandic Holberg Hotel i Oslo, som ble kåret til Årets Unge Talent i Reisebransjen 2022 i Norge og Veronica Wammen Langøen, direktør på Thon Hotel Orion i Bergen, som ble kåret til Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv i Norge 2022, er to av de norske deltagerne.

­– Dette er den tredje utgaven av Commercial Summer Camp, men for aller første gang i vakre Lisboa. Det ukes-lange programmet gir deltagerne unik mulighet til å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter innen ledelse, kommersiell strategi, salg, inntektsoptimalisering, markedsføring og mer, sier Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Europe.

– Opprinnelig lanserte vi Årets Unge Ledere prisen som en premie til de unge lederne som ble hedret under HSMAI Awards Norway. HSMAI Unge Leder-prisene ble startet i Norge i 2003 av den nasjonale avdelingen, hvor HSMAI var spesielt sterk med mange engasjerte medlemmer. For å få dette til, ble opplegget støttet økonomisk av de ledende hotellkjedene i Norge, samt andre aktører i bransjen. Vi gjør dette for å gi vinnerne muligheten til å videreutvikle seg, samt at det bidrar som en inspirasjon til å fortsette i vår fantastiske bransje. Vinnerne får mulighet for videre utvikling og opplæring i form av kurs på Commercial Summer Camp, sier Ingunn Hofseth.

– I 2019 lanserte vi også HSMAI Europe Awards, og prisutdelingen fant sted på The Savoy i London i januar 2020. Samme år introduserte vi vår første HSMAI Europe Commercial Summer Camp, i Amsterdam. Dette ga vinnerne av de nevnte prisene verdifulle innsikter og ferdigheter innen kommersiell strategi, salg og markedsføring. Arrangementet fikk svært positiv tilbakemelding. Imidlertid tvang covid-19-pandemien oss til å midlertidig utsette planene for Summer Camp de påfølgende to årene.

Tross utfordringene fortsatte vi å støtte bransjen gjennom Summer Camp i London sommeren 2022. Nå, i 2023, er vi igjen klare for en ny Commercial Summer Camp, denne gang i Lisboa, for å styrke unge ledere og andre i reiselivsbransjen gjennom spesialiserte programmer og nettverksmuligheter. Skritt for skritt vil vi nå nye høyder. Årets program har en variert gruppe deltagere med et program som passer alle godt.

Målet med sommerleiren er å gi deltagerne muligheten til å utvikle tverrfunksjonell strategisk tenkning og lederegenskaper. De som deltar har gjerne bakgrunn innen ledelse i salg, markedsføring, revenue management, eller som hotelldirektør med ambisjoner og ønske om å forstå alle de spesifikke disiplinene og hva som kreves for at de skal fungere sømløst sammen. Programmet inkluderer en todagers “Lederutviklings”-trening. Dette programmet leveres av NOVA School of Business & Economics, som er den ledende høyskolen i Portugal og en av de beste høyskolene i verden. De gjenværende tre dagene vil fylles av erfarne ledere og eksperter fra den europeiske hotell- og reiselivsbransjen. Programmet er lagt opp slik at det er veldig interaktivt og engasjerende, avslutter Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Europe.

Av eksperter fra internasjonal hotellbransje som deltar er blant annet: Anant Vithlani, Vice President Sales i Strawberry og medlem av HSMAI Europe Sales Advisory Board. Jonathon Liu, Chief Commercial Officer for Corinthia Hotels Limited. Shumi Khan, SVP Business Intelligence & Revenue Management i Accor Hotels og leder for HSMAI Europe Revenue Optimization Advisory Board.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search