FUTURE YOU i Oslo onsdag 6. september

Har du husket å melde din bedrift på som utstiller?

Onsdag 6. september arrangerer HSMAI, FUTURE YOU i Oslo, et arrangement som skal løfte frem de mange spennende karrieremulighetene innen markedsføring, branding, salg, revenue management, digitalisering, distribusjon, hotelledelse, med mer innen hotell- og reiselivsbransjen. Inviterte deltagere er avgangselever ved Oslo og omegns videregående skoler, samt studenter ved utvalgte universiteter og høyskoler.

Arrangementet består av inspirerende foredrag fra unge ledere og andre i bransjen, og det legges til rette for å knytte kontakt mellom deltakerne, bransjefolk og høyskoler på stands både utenfor og på innendørs arealer ved Colosseum Kino i Oslo. Det vil settes av god tid til standsbesøk og mingling, noe som betyr at din bedrift også har mulighet til å rekruttere nye talenter til bransjen/høyskoler under arrangementet.

Deltakelse er helt gratis for elevene og studentene. Det blir selvsagt også matservering og spennende konkurranser underveis i arrangementet.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å møte og snakke direkte med fremtidens ledere i hotell- og reiselivsbransjen!

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search