Bli med på Connecting Future Leaders-arrangement i slutten av august!

📌 Torsdag 31 august, kl. 17:00 – 21:00 på Grand Hotel Oslo i Rococo-salen!

Dato: Torsdag 31. august
Tid: 17:00 – 21:00
Sted: Rococo-salen, Grand Hotel, Karl Johans gate 31, 0159 Oslo, Norge

Bli med oss på en spennende kveld som utforsker reiselivets fremtid! Connecting Future Leaders samler unge ledere på 35 år og yngre i reiselivsbransjen for inspirerende samtaler, nettverksbygging og en kveld med faglig program og god underholdning.

Høydepunkter:

  • Christian Lunde om VisitOslo’s reiselivsstrategi: Få et innblikk i VisitOslo’s reiselivsstrategi.
  • Kahoot-Quiz med flotte premier: Test dine kunnskaper om reiselivsbransjen og annet og vinn en premie i vår Kahoot-quiz.
  • Bransjenytt: Del dine oppdateringer fra arbeidsplassen eller bransjen generelt i vår nye spalte, “Bransjenytt”, det er åpent for alle å dele (ta kontakt med Marius Flåskjer på mfl@hsmai.eu om du har noe å dele).
  • Mat og drikke: Alle deltakere vil motta to drikkebonger som kan brukes under arrangementet. I tillegg serverer vi pølser i brød og et vegansk alternativ.
  • Afterwork: Etter programmet kan du fortsette kvelden med afterwork og mingel med DJ Marianne Jemtegård og musikk.

Meld deg på ved å klikke på knappen under.

Det er gratis å delta på arrangementet, og det er kun for HSMAI-medlemmer.

Christian Lunde, Direktør i VisitOslo

Christian Lunde er en anerkjent leder innen reiselivsbransjen med en omfattende erfaring i strategisk destinasjonsutvikling. Som direktør for Visit Oslo har han spilt en avgjørende rolle i å fremme Oslo som en attraktiv reisemål både nasjonalt og internasjonalt. Hans engasjement for å styrke reiselivsopplevelsen i Oslo gjennom nyskapende strategier og samarbeid har gjort ham til en respektert stemme i bransjen.

 

Med en bakgrunn som kombinerer ledelse, markedsføring og reiseliv, har Christian Lunde bidratt til å sette Oslo på kartet som en dynamisk og mangfoldig destinasjon for besøkende fra hele verden. Hans visjon for å skape unike opplevelser og øke bærekraftigheten i reiselivet har gjort ham til en inspirerende figur i bransjen.

About HSMAI Europe

HSMAI – Hospitality Sales and Marketing Association International – is a global organization founded in the US in 1927. HSMAI Region Europe is the European arm of the organisation. HSMAI Europe aims to be a key influencer, pioneer and the go-to industry resource for professional development, commercial strategies and sustainability in the hospitality, travel and tourism industry. Read More

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search