In Uncategorized

HSMAI AWARDS NORWAY 2023

TIRSDAG 12. MARS 2024 kl. 18:45 – 23:00
THON HOTEL STORO I OSLO

HSMAI ønsker nok en gang å vise frem det utmerkede arbeidet som skjer i vår bransje gjennom HSMAI Awards Norway 2023, Reiselivets Oscar Utdeling!

En av HSMAI strategiske prioriteringer er å inspirere neste generasjons ledere innenfor bransjen, og flere av våre kategorier gjenspeiler dette.

Bli med oss for å feire vår fantastiske bransje, de mange nominerte og vinnerne på Thon Hotel Storo, tirsdag 12. mars!

The Feelgood Orchestra

Vi har booket inn The Feelgood Orchestra – et Oslo-basert partyband som leverer en funky atmosfære og en opplevelse du sent vil glemme. Nå skal det feires!

Nyhet!

Nytt av året er at flere av eventprisene deles ut under Møte- og Eventbørsen som foregår på dagtid samme dag, men de vil også hedres under prisfesten hvor bl.a Årets Eventbyrå vil kåres.

Eget bord?

For at vi skal reservere et eget bord må man minimum være 8 personer og maks 10 per bord, dette kan dere legge inn i registreringen.

Priser:

  • Medlem early bird: 1695,- eks mva
  • Medlem: 1895,- eks mva
  • Ikke-medlem early bird: 2395,- eks mva
  • Ikke-medlem: 2595,- eks mva

I denne prisen er det inkludert aperitif, 3-retters middag, vinpakke og underholdning.

Meld deg på snarest og før 19. februar om du vil sikre deg Early Bird billett!

Kleskode: Mørk dress

Denne kleskoden innebærer ensfarget dress i mørk blå, grå eller sort, enten ensfarget eller med diskré striper eller lignende. Skjorten kan være hvit. Kvinner kan bruke kort eller lang kjole eller skjørt, eller en pen langbukse med en pyntet overdel til.

Overnatting – frist ved midnatt mandag 26. februar

Vi har sikret oss en spesiell redusert pris for overnatting på Thon Hotel Storo, som utløper ved midnatt mandag 26. februar. Bestill overnattingen din via denne lenken: https://www.thonhotels.no/event/hsmai-europe-2024/ 

Priser:

Enkeltrom: NOK 975,-  per natt
Dobbeltrom: NOK 1275 ,- per natt
*Prisen inkluderer frokostbuffé og moms.

 

Vi ser frem til å hedre bransjen sammen!

For spørsmål send en mail til postbox@hsmai.eu

OM HSMAI I NORGE

HSMAI i Norge – Hospitality Sales and Marketing Association International, er en organisasjon som fokuserer på salg, markedsføring og ledelse innenfor reiselivs- og hotellbransjen. Vi arbeider pan European ut fra vår hovedbase i London som en del av en global organisasjon som har eksistert i USA siden 1927. I Norge har vi alle de ledende hotellkjedene og mange av de andre større aktørene reiseliv som medlemmer, og er en av de mest aktive organisasjonene innen reiseliv og hotellbransjen i Norge.

Vårt formål er å være toneangivende og nytenkende, og bransjens foretrukne referansepunkt for profesjonell utvikling, kommersielle strategier og bærekraftig utvikling i hotell og reiselivsbransjen.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search