In Uncategorized

Bli med på FUTURE YOU mandag 11. mars kl. 16-19 på Odeon Kino på Storo i Oslo

Utforsk karrieremulighetene innen hotell-, event- og reiselivsbransjen

Mandag 11. mars arrangerer HSMAI igjen FUTURE YOU, og denne gangen på Odeon Kino på Storo i Oslo. FutureYou er et arrangement for deg som ønsker å utforske karrieremulighetene innen hotell-, event- og reiselivsbransjen. Her vil du få en unik mulighet til å lære om de varierte og spennende mulighetene som blant annet finnes innen markedsføring, merkevarebygging, salg, revenue management, digitalisering, distribusjon, hotelledelse, restaurantledelse med mer i denne bransjen.

Om FUTURE YOU

Arrangementet består av inspirerende foredrag fra unge ledere og andre i bransjen, og du vil også få muligheten til å knytte kontakter med bransjefolk og høyskoler som kan åpne dører for fremtidige jobbmuligheter eller videre utdanning. Det vil settes av god tid til mingling, og det vil bli servert digg mat og drikke både når du ankommer og i løpet av arrangementet.

Som en voksende næring vil hotell-, event- og reiselivsbransjen trenge mange dyktige medarbeidere i fremtiden. Ved å delta på arrangementet vil du få verdifull innsikt i bransjen og de mange ulike muligheter som finnes her. Dette er din sjanse til å utforske en bransje i vekst og oppdage hvilke spennende utdannings- og karrieremuligheter som venter på deg. Kanskje du er en av dem som skal være med på å utvikle og prege bransjen fremover?

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å utforske hotell-, event- og reiselivsbransjen på nært hold. Bli med på arrangementet og ta det første steget mot en fremtidig karriere full av muligheter og suksess! Deltagelse, inkludert servering, er selvfølgelig helt gratis.

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search