Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sales Leader Forum Norway

December 13, 2023 @ 9:00 am - 4:30 pm

LEADING THE WAY!

Bli med på HSMAI Sales Leader Forum Norway onsdag 13. desember 2023
Ta kontroll over din og din bedrifts suksess i en bransje som aldri står stille!

HSMAI ser frem til å samle selgere og salgsledere for å diskutere utfordringene som påvirker bransjen. Taktiske løsninger for å styrke salget innen hotell-, event- og reiselivsbransjen, og gå i dybden på hva det innebærer å jobbe med salg i dagens landskap vil bli satt høyt på agendaen.

Vi har blant annet invitert den anerkjente internasjonale salgscoachen Hannah Ajikawo fra England til å holde et foredrag om Sales Activations – exploring innovative ways to beat seasonal slumps.

Til å lede dagen for oss har vi invitert den engasjerte og dyktige moderatoren Bendik Ø. Johannessen. Bendik er skuespiller og partner i FOR.ANDRE, og har siden 2001 inspirert og engasjert mennesker i hele Norge og flere andre land.

Få bedre resultater med engasjerte selgere!

Vi lever i en tid hvor hotell-, event- og reiselivsbransjen går gjennom raske endringer.  Dette kontinuerlige skiftet i behovene skaper et konstant press for å tilpasse seg, og det er her HSMAI Sales Leader Forum Norway kommer inn i bildet. For første gang arrangeres dette unike forumet i Norge, hvor selgere og salgsledere kan ikke bare få verdifull innsikt, men også skaffe seg de avgjørende ferdighetene som kreves for å effektivt navigere i dette skiftende landskapet.

Details

Date:
December 13, 2023
Time:
9:00 am - 4:30 pm
Website:
https://hsmai.eu/hsmai-europe-sales-leader-forum-norway/

Venue

Quality Hotel Hasle Linie
Bøkkerveien 15
Oslo, 0579 Norway
+ Google Map
Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search