In Uncategorized

Onsdag 17. juni kl 09:00 – 12:00

Registrering fra kl 08:30

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

Gratis for HSMAI medlemmer

– Det er en katastrofe det som skjer med reiselivet nå. Vi trenger noen viktige pilarer

– Veldig mange av reiselivsbedriftene har de største inntektene sine over en kort periode. Disse treffes ikke av kompensasjonsordningen, og må få støtte som sesongbedrift. Vi trenger også å støtte de små bedriftene, selv om de ikke driver en utendørsaktivitet, fordi det er så mange små bedrifter ute i distriktene som ikke vil få noe, sier stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Åsunn Lyngedal.

Vi har invitert henne og flere politikere til å delta i debatten onsdag 17. juni på Sentralen i Oslo

HSMAI har rådført seg med medlemmer og innkjøpere av events og reiseliv. Alle sier JA, vi må møtes fysisk igjen! Så derfor;

Denne norske samlingen skjer samme dag som HSMAI arrangerer den aller første HSMAI globale dag digitalt. Det europeiske programmet som vi bli streamet, starter kl 13.00 slik at fra kl 13:00 og utover kan du delta også der – også dette kan ses på storskjerm på Sentralen.

HSMAI har siden etableringen i USA i 1927 vært en katalysator for reise, hotell og event næringen. På grunn av covid-19 er bransjen blandt de mest utsatte i den norske økonomien og titusentalls arbeidsplasser kan forsvinne for lang tid fremover. Som organisasjon er det vår tydelige oppgave å bidra til fortsatt optimisme, innovasjon og pågangsmot. Frykten er bransjens verste fienden, noe som vi er nøtt til å definere og konfrontere nå som samfunnet sakte åpner opp igjen. Men vil det bli som før? Vi setter også fokus på andre konsekvenser av at «landet er stengt».

HSMAI vil invitere deg til en berikende konferanse der vi ønsker å belyse ulike aspekter av nå-situasjonen og tanker om fremtiden gjennom at lytte på representanter fra media, rikspolitikken, næringslivet og helsevesenet. Hvordan kan vi sikre oss likhet innen bransjen for å håndtere smittevern? Vi kommer til å avslutte med en paneldebatt der du har muligheten til å engasjere deg.

Du møter også:

Nina Dalen Skaar, Category Manager Travel, Group Procurement, Group financial management, Group Finance, DNB Bank

Gunnar Hasle, Lege ved Reiseklinikken

Ole Michael Bjørndal, Næringspolitisk fagsjef, NHO Reiseliv

Bente Holm, Direktør, VisitNorway

Hans Jørgen Elnæs, en av Norges fremste flyanalytikere

Astrid Bergmål, Leder for Virke Reiseliv

Per-Arne Tuftin, Direktør i Norsk Reiseliv

På grunn av situasjonen vil det være begrenset med plasser og derfor må du melde deg på snarest for å sikre deg plass. Vi er sikker på at du ikke vil gå glipp av denne muligheten. Vi er selvsagt nøye med å følge pålagte smittevernregler. HSMAI er pålagt å samle inn kontaktinformasjon derfor er det viktig at du og dine kollegaer registrerer dere i skjemaet under i god tid. 

Meld deg på HSMAI Dagen her, det er gratis for HSMAI medlemmer:

  • FornavnEtternavnTittelEmail 
    Trykk på + tegnet til høyre for å legge til en deltager til

ROC@Home Globale Partnere

 

 

RateGain logo

ROC@Home Europeiske Partnere:

 

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search