In Uncategorized

6.Sans by LIWLIG tar over alle norske ansatte i verdens største eventbyrå

6.Sans by Liwlig har nylig inngått en strategisk partneravtale med verdens største eventbyrå – George P Johnson (GPJ).

Samtidig overtar 6.Sans alle ansatte i GPJ Norge , og har i dag utnevnt Christian Stenseng som leder av byrået fra 1. januar 2023.

Christian Stenseng har de siste seks årene vært Country Manager for GPJ i Norge og har nærmere 20 års erfaring fra eventbransjen.

I tillegg Christian Stenseng, vil Nicolai Berntsen, Joakim Salberg, Jens Christian Sevaldsen, Jannicke Meyer og Selma Liverød fra nå bli ansatt i 6.sans by Liwlig

GPJ Norge har i 2022 hatt opp mot 150M NOK i omsetning, noe som er over en firedobling fra siste normalår i 2019. GPJ Norge har nylig signert ny utvidet global rammeavtale med Equinor og jobber videre i Norge med kunder som blant annet, IBM, Kyndryl, Swedbank, L´Oréal og SAS.

6.Sans gruppen består av ca. 30 medarbeidere med en omsetning i 2022 på nærmere 100 mill. NOK.

Uttalelser fra nøkkelpersoner

Per Morten Bergh, en av gründerne i 6 Sans;

Vi er stolte av å ha landet en strategisk samarbeidsavtale med et av verdens største eventbyråer, og videre at vi får med oss Christian Stenseng og 5 andre kompetente nye kollegaer. Christian og de andre bringer inn ny kompetanse og global erfaring. 

For oss har det vært viktig å utvikle selskapet og tenke større og nytt etter Covid.
Med salget til LIWLIG, og videre nå alliansen med GPJ, kan vi se mot et veldig spennende 2023. Til sammen er vi nå over 200 medarbeidere i LIWLIG på det Nordiske markedet.

Christian Stenseng uttaler;

Dette blir ekstremt spennende. Nå får jeg muligheten til å fortsatt jobbe med gode kollegaer i GPJ over hele verden, samtidig som vi blir et større og sterkere team i Norge og Norden med 6.Sans og LIWLIG.
Jeg har sett fordelene ved nordiske leveranser og registrerer at fler selskaper nå sentraliserer sine markedsavdelinger på nordisk nivå. Med LIWLIG kan vi, i Norden, tilby merkevarekonsistens, effektivitet, compliance samt være kostnadseffektive for kundene, samtidig som vi innehar lokal forankring og kompetanse.

Tron Mathisen, en av gründerne i 6 Sans sier:

Vi er utrolig glade for at Christian har takket ja til jobben som leder av 6.Sans og den norske delen av LIWLIG, og vi mener han er rette mannen til å utvikle vårt selskap og våre fantastiske medarbeidere framover på en moderne og god måte. 

Jonathan Mccallum Managing Director i GPJ UK sier;

We’re very pleased to see how well this strategic partnership has worked so far and are seeing an interest in the Norwegian and Nordic market. The alliance with 6.Sans makes the offering from a client perspective even stronger in Norway, and in the Nordics.

Toppfoto: Bilde av de to grunderne i 6.sans og de seks nye medarbeiderne fra George P Johnson Norge

Fakta:

LIWLIG group er Nordens største eventbyrå. Selskapet har over 200 ansatte og har en budsjettert omsetning på 1 milliard NOK i 2023.

LIWLIG inkluderer TAPAUS i Finnland, Eventyr & Nine Yards i Sverige samt 6.Sans i Norge. (Eierne av 6.Sans solgt for kort tid siden selskapet etter 20 års drift til LIWLIG Group – omtalt i Kampanje)

www.liwlig.com

GPJ Norge har i Norge kunder som Equinor, IBM, Kyndryl, Swedbank, SAS og L’Oréal.

Selskapet signerte nettopp en ny utvidet global rammeavtale med Equinor som 6.Sans by LIWLIG skal forvalte på vegne av og i samarbeid med GPJ.

GPJ er et av verdens største eventbyråer med en omsetning på nærmere 10 milliarder kroner og over 1400 ansatte. Selskapet er representert på 31 kontorer globalt.

www.gpj.com

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search