In Uncategorized

HSMAI MED NY BÆREKRAFTPRIS

Den første bærekraft prisen i regi av HSMAI ble delt ut i Norge tidligere i år. Nå er kriteriene endret slik de blir de samme i Norge som den nye prisen som nå lanseres for Europa. Budskapet fra HSMAIs europeiske medlemmer er tydelig. De vil ha mer fokus på bærekraft. Og ikke minst viktig kundene deres krever det. Nå satser HSMAI enda mer og temaet er bl.a en viktig del av en av debattene på HSMAIs årlige europeiske konferanse ROC som foregår i London torsdag 19. januar med 3 store innkjøpere og som ledes av Paul Proctor, Vice President – Commercial Europe at IHG Hotels & Resorts.  

Introduksjon av den nye Sustainability Award, følger det nye partnerskapet med D2O, som en del av HSMAI Europe’s bærekrafts arbeidsgruppe.

Bransjen inviteres til å delta i 12 kategorier i HSMAI Awards Europe, derav noen nye. HSMAI ønsker å se flere norske bedrifter melder seg på i konkurransen både i Norge og i Europa.

De nye og årlige prisene feirer individuelle, så vel som bedriftspresentasjoner, på tvers av reiselivsbransjen. De er en anerkjennelse til menneskene, teamene og bedriftene som driver bransje endring, fra de mest inspirerende profesjonelle innen salg, markedsføring og inntektsstyring til de beste arbeidsgivere, merkevarebyggere og teknologi initiativer. For første gang vil prisene også anerkjenne viktige miljømessige og sosiale prestasjoner i bransjen.

Den nye HSMAI Europe Sustainability Award, sponset av D2O – en ledende leverandør av skybasert bærekraft- og produktivitet styringsteknologi, vil fokusere på bærekraft aktiviteter introdusert av bransjeaktører det siste året. Fra kampanjer som positivt påvirker et bredt spekter av bærekraft faktorer, fra fattigdomsbekjempelse og helse til biologisk mangfold og energieffektivitet, er prisen åpen for enkeltpersoner, lag og organisasjoner.

Om viktigheten av den nye bærekraft prisen, sier Ingunn Hofseth, president og administrerende direktør i HSMAI Europe:

Til tross for utfordringene de siste årene, er det tydelig at reiselivsbedrifter omfavner grønnere måter å jobbe på og innlemmer banebrytende ny teknologi og meningsfylte, bærekraftige initiativer i virksomhetene.

HSMAI Europe er glad for å samarbeide med d2o og takknemlig for deres støtte til å introdusere denne viktige kategorien. Med sin merittliste innen planlegging og programvare for prediktiv analyse, er vi glade for å få muligheten til å vise frem noen av de beste praktiske eksemplene og kaste lys over noen av de miljøvennlige elementene og bransje heltene, som er med på å drive endring på tvers av reisebransjen.

Young N. Nguyen, grunnlegger og administrerende direktør for d2o, forklarer deres engasjement:

Å jobbe med HSMAI om denne prisen er starten på et langsiktig forhold for bedre å forstå bransjens utfordringer på bærekraft området og hjelpe oss med å lage vår PMI GoGreen-plattform, for å hjelpe hotelleiere med å tilpasse deres daglige ressursforbruk med aktivitetsnivåer, noe som vil resultere i redusert karbonavtrykk.

Vi føler lidenskap for behovet for å omstrukturere hvordan vi prognostiserer, handler, overvåker og evaluerer måten vi driver forretning på, for å sikre en grønnere morgendag. Og vi er glade for å jobbe med HSMAI Europe for å vise frem andre eksempler på beste praksis i reiselivsbransjen, som er like gode for operatører og eiere, som for planeten vår.

De norske vinnerne kunngjøres tirsdag 10. januar på Radisson Blu Plaza Hotel samme kveld som Møte- og Eventbørsen.

 Vinnerne kunngjøres torsdag 19. januar 2023 på pris middagen på HSMAI Europes som er på kvelden samme dag som den årlige inntekt optimering konferanse (ROC), på InterContinental London Park Lane og fristen for å sende inn nominasjoner til de europeiske prisene er 16. desember 2022.

De norske vinnerne kunngjøres tirsdag 10. januar på Radisson Blu Plaza Hotel samme kveld som Møte- og Eventbørsen.

For mer informasjon om HSMAI Europe Awards

For mer informasjon om de norske prisene

Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search