Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Connecting Future Leaders | Oslo

March 14 @ 5:00 pm - 9:00 pm

Connecting Future Leaders

 – Guest Satisfaction and Loyalty

Torsdag 14. mars på Scandic Solli fra kl 17.00

Velkommen til Connecting Future Leaders, et arrangement for unge ledere innen hotell-, event- og reiselivsbransjen. Vårt mål er å skape faglige- og sosiale møtepunkter for erfaringsutveksling og nettverksbygging blant unge ledere og talenter på 35 år og under.

Dette er årets første arrangement i Norge, og vil være på Scandic Solli. Denne gangen har vi valgt temaet “Guest Satisfaction and Loyalty” basert på tilbakemeldinger fra tidligere deltakere. Vi vil se på viktige spørsmål knyttet til gjesters lojalitet og hvordan den påvirkes, men også litt om bakgrunnen til paneldeltakere og deres reise.

Alle deltakerne vil få utdelt to drikkebonger hver, og det vil bli servert lett mat og snacks. Det er gratis å delta på arrangementet, og det er kun for HSMAI-medlemmer

Agenda:

  • 17:00 – 17:30: Registrering og mingling
  • 17:30 – 17:40: Velkommen med Hero Azeez, Administrerende Direktør på Hotell Christiania Teater og Live Lorck, Hotelldirektør på Comfort Hotel Xpress Central Station
  • 17:40 – 18:00: Intro med Dominic Gorham, Guest Relations Manager på Sommerro House
  • 18:00 – 18:15: Kort pause
  • 18:15 – 18:45: Paneldiskusjon med Håvard Uglem Hovdahl, VP Loyalty i Strawberry, Tony Eide, CEO & Chairmen i Festningshotellene og Henning Friberg, Studieprogramleder ved Høyskolen Kristiania
  • 18:45 – 19:00: Kahoot og premieutdeling
  • 19:00 – 21:00: Mingel og Afterwork

Du møter:

Dominic Gorham
Guest Relations Manager
Sommerro House

Dominic Gorham er født i London og utdannet fra Wimbledon College / Goldsmiths. Etter 18 år i London forlot han byen, musikkbransjen og Chelsea FC for å finne lykken i Paris.

Som barn reiste han verden rundt sammen med sine foreldre, noe som bidro til at han ikke lot seg skremme av den Parisiske livsstilen. Dominic har alltid vært fascinert av etableringen og dynamikken i restaurant-, bar- og utelivsbransjen, noe som har ført til hans store lidenskap for god service. Han begynte etter hvert å skape steder som han selv ønsket å besøke, og åpnet derfor: ‘Le Paradis du Fruit’, ‘La Mousson’, ‘La Casbah’, ‘Le China Club’ og ‘Le What´s Up. Alle disse klubbene og restaurantene oppnådde suksess, og Dominic ble et ungt lys i det Parisiske utelivet.

Kjærligheten og romantikken førte han videre til Oslo, hvor han fortsatte i samme ånd med åpningen av ‘Aqua’, ‘Buddha Bar’, og ‘Cosmo’. Mellom prosjekter jobber han som konsulent ved ‘Dominic Gorham Productions’, og har klienter som: ELLE, PS3/4, Ranger Rover, Jaguar, TV3, Mercedes, Natt & Dag. Han er nå ansvarlig for Guest Relations ved Sommerro House i Oslo.

Håvard Uglem Hovdahl er i dag VP Loyalty i Strawberry. Han klatret gradene i Nordic Choice Hotels, og har blant annet vært sterkt involvert i flere større endrings- og omorganiseringsprosesser som f.eks rebrandingen fra Nordic Choice Hotels til Strawberry.

Håvard har lang erfaring fra hotellbransjen, med spesialisert fokus på å bygge overlegne gjesteopplevelser med vekt på kundeopplevelse og lojalitet, strategistyring, organisatorisk effektivitet og prosjektledelse. Han har en sterk strategisk tankegang og omfattende erfaring med å forbedre gjeste- og kundeopplevelsen gjennom digitalisering med en positiv holdning og en svært samarbeidsvillig tilnærming innenfor en stor organisasjon.

Håvard Uglem
VP Loyalty
Strawberry

Tony Eide
Chairman and owner
Festningshotellene

Tony Eide eier og driver Festningshotellene bestående av: Oscarsborg Hotel & Resort, Festningen Hotel & Resort, Sjømilitære Samfund, Torreby Slott, Reenskaug Hotel og Badehotellet. Festningshotellene åpner også Huset på Aker Brygge senest 1. april 2024.

Henning jobber ved School of Communication, Leadership and Marketing. Han er utdannet i internasjonal hotelledelse i Sveits og har 16 års erfaring fra ulike lederjobber innen hotell og reiselivsbransjen i inn og utland. Blant annet 9 år som hotelldirektør i norske hotellkjeder. Hans spesialkompetanse er rettet mot Yield Management, Service Management og Hospitality Management. Henning har også arbeidet 7 år som sjefskonsulent og bedriftsrådgiver og gjennomfører omfattende utviklingsprosesser innen leder og serviceutvikling for bedrifter i Skandinavia. Henning har flere ganger blitt kåret til årets foreleser og brenner spesielt for formidling og koblingene mellom teori og praksis.

Henning Friberg
Studieprogramleder
Høyskolen Kristiania

Co-Moderators:

Hero Azeez
Administrerende Direktør
Hotel Christiania Teater

Hero Azeez startet sin karriere i hotellbransjen i en ung alder og har raskt etablert seg som en fremragende leder. Allerede som 25-åring ble hun hotellsjef på Hotel Christiania Teater, før hun senere fikk sin nåværende rolle som administrerende direktør. Hero har vist en enestående evne til å balansere hardt arbeid med dedikasjon til gjestenes opplevelse. Med erfaring fra Clarion Hotel Royal Christiania og The Thief, fikk hun en solid plattform for videre utvikling. Hennes utdanning innen Hotelledelse fra Høyskolen Kristiania bidro til å forsterke hennes kompetanse.

Hero’s prestasjoner og innsats har blitt anerkjent av bransjen, og hun ble tildelt tittelen “Årets Unge Hotelier” av HSMAI i 2021.

Live Lorck vokste opp i en hotellfamilie, og lidenskapen for bransjen ble tent tidlig i livet. Hun fant tidlig ut hva hun skulle, og har tatt en bachelor i Hotel Management og en master i Hospitality & Business Management ved henholdsvis Høyskolen Kristiania og Hotel Institute Montreux. Med mange års erfaring fra bl.a Thon Hotel Rosenkrantz, The Dorchester, Britania Hotel, Hotel Bristol og nå Comfort Hotel Express Central Station har Live opparbeidet kunnskap i å lede og coache ulike team. For Live er reiselivsbransjen mer enn bare en jobb – det er en livsstil, og hun verdsetter menneskene, kulturen og muligheten til å skape meningsfulle øyeblikk hver dag.

Live Lorck
Hotelldirektør
Comfort Hotel Xpress Central Station

Details

Date:
March 14
Time:
5:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://eur.cvent.me/adMlZ?locale=en

Venue

Oslo

Organiser

HSMAI Region Europe
Phone
+4791652873
Email
postbox@hsmai.eu
View Organiser Website
Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search