Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oslo [NOR] Breakfast Meeting – Hvordan øke topplinjen for din bedrift – og samtidig øke attraktiviteten til en destinasjon?

March 27, 2023 @ 8:30 am - 10:30 am

Meld deg på HSMAIs frokostmøte på Clarion Hotel Oslo mandag 27. Mars kl 08:30!

Tema: Hvordan øke topplinjen for din bedrift, og samtidig øke attraktiviteten til en destinasjon?

Bli med oss på en inspirerende morgen med fokus på reiseliv og destinasjonsutvikling. Vi har samlet flere av bransjens fremste på sitt område for å diskutere hva som skal til for å skape en vellykket destinasjon og hvordan man kan øke inntektene for din bedrift.

Du møter:

Mikael Forselius er CEO for 62° Nord og tidligere hotelldirektør på Britannia Hotel. Mikael vil dele sin erfaring med oppstarten av Britannia Hotel, som har blitt en verdensklasse destinasjon med Michelin-stjerne, Norges beste frokost og mer. Hvordan fikk de til dette?

Mikael ble kåret til Årets Unge Hotelier i 2006 av HSMAI. Hotel Britannia, under Mikael sin ledelse, ble kåret til Årets Reiselivsmarkedsfører i 2021 av HSMAI.

Anders Buchardt er eier og investor i AB Invest, som er en av de fremste aktørene innen hotellutvikling. Buchardt vil dele sin erfaring og kunnskap om å lete etter nye hotellmuligheter, og hva som skal til for å lykkes. Han vil også snakke om suksessen bak Fyri Resort i Hemsedal.

Maya Nielsen er reiselivssjef i Visit Fredrikstad og Hvaler, og vil dele sin kunnskap om hva som skal til for at en destinasjon skal lykkes. Hun vil snakke om viktigheten av samarbeidet mellom reiseliv, opplevelser, mat og kultur, og hvorfor det er viktig for en destinasjon å ha Merket for et bærekraftig reisemål.

Moderator for dagen vil være Tore Carlsson, General Manager på Clarion Hotel Oslo og medlem av HSMAI Europe Advisory Board for Norway.

Dette er en unik mulighet til å lære av noen av de beste i bransjen og få innsikt i hvordan man kan skape en vellykket destinasjon. Arrangementet inkluderer en deilig frokostbuffet, som kan nytes sammen med de andre deltagerne.

Arrangementet er gratis for HSMAI-medlemmer!

HSMAI kommer til å arrangere minst seks lokale arrangementer i Norge i 2023, i tillegg til Connecting Future Leaders møter, Møte- og Eventbørsen og Awards. Har du spørsmål om medlemskap eller ønsker å engasjere deg i form av å holde foredrag eller planlegge noen av arrangementene, kontakt oss på postbox@hsmai.eu

About HSMAI Region Europe

HSMAI – Hospitality Sales and Marketing Association International – is a global organization founded in the US in 1927. HSMAI Region Europe is the European arm of the organisation. HSMAI Europe aims to be a key influencer, pioneer and the go-to industry resource for professional development, commercial strategies and sustainability in the hospitality, travel and tourism industry.

Details

Date:
March 27, 2023
Time:
8:30 am - 10:30 am
Website:
https://www-eur.cvent.com/d/rfqfqn

Venue

Clarion Hotel Oslo
Dronning Eufemias gate 15
Oslo, 0191 Norway
Contact Us

Send us an email for any queries you have about HSMAI Europe and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search